Това може да е една от любимите ми рецепти, които някога съм правил!

Това може да е една от любимите ми рецепти, които някога съм правил!

Ново от „мола“

Така че най -добрият „мол“ тук е наистина казарменият търговски център. Единственият ни класически мол всъщност е затварянето. Barracks Road има любимите ми магазини: Провизии на открито, таванско помещение, Атлети и Мадюел, така че ги ударих отзад назад. Loft беше с 40% отстъпка!

козина? Това беше най -меката козина досега!

Loft Pajama Set

Не съм имал истински PJ комплект от години. Проблеми по -дълго, ако не броите тези, които купих, когато се родиха децата ми. Те ми хванаха окото и те са най -меките. Обичам да ги нося !! Сега искам повече - някой обича ли езерото пижама? Аз съм в най -мека мека!

Lou & Grey Sweatshirt

Обичайте всичко Lou & Grey. Тази суитчър е тъканта Signaturesoft, която е толкова маслена гладка. И разбира се, че трябваше да имам черното.

дънки на мама

Поставете ги в купчината не-купува. Отнеха ми години, за да си купя кльощави дънки, а сега не мога да се върна на прав крак. Може би просто тази конкретна двойка не е ласкателна, а цветът е грешен (Dark Wash FTW). Също така: културите, когато сте на 5 '2 ″, са невъзможни! Нямах време да отида в Мадуел, но може би ще го направя следващия път!

Уютна туника

Обичайте ме туника, а цветът разгледайте сайта тук на тази туника качулка беше просто толкова хубав. (Шокиращо, че не си черно!) Живеех в него досега тази есен. Също така: Ако можех да избера един вид облекло, което да нося всеки ден до края на живота си, това щеше да е шорти + резервоар + туника с дълъг ръкав отгоре. Това е любимото ми комбо!

Какво би било вашето ?? Рокля? Гамаши? Дънки?

Приятел на читателя на блога!

Докато проверявах, бях спрян от Ингрид, който е читател на Kerf! Естествено, че трябваше да вземем селфи 🙂 маските на Атлети са най -добрите!

athleta

Нося жизненоважния резервоар за есенция в Aqua по -горе и бях опустошен, когато се разпродадоха от него преди година или повече. Но сега има жизненоважна същност 2.0 и го купих в черно !! Аз също взех чифт къси панталони на Mesh Racer Run за футбол. Обичайте, че има ъглов джоб, за да може да носи телефона ми.

Ново от Stitch Fix

Пазарувам с поправяне на шевове от… 2014? По -рано? Тялото ми не е лесно да се пазарува (нещата, които издърпвам стелажи, никога не се вписват добре), но стилистите за поправяне на шева го оправят. Или може би обичайните им марки - 41 глог и пазар и смърч - току -що бяха направени за мен! Толкова много от моите парчета са тези две марки. Когато искам някои уникални парчета, поправката е мястото, където се обръщам! Вземете $ 25 от поправка тук!

Планирах корекция и написах, че искам върхове и рокли (което мисля, че Stitch Fix прави най -добре за мен). В крайна сметка запазих всичките пет парчета !!

loveappella torri плетен макси рокля

Не нося дълги рокли често, защото мисля Дълга рокля за есен и наистина хареса тази! Елегантно, но не е суетно, това е и супер удобен.

Пазар и смърч Роуан текстуриран памучен пуловер

Познавате ме-обичам неутрали и небрежни дълги прилепнали върхове. Този е идеален за есен, особено облечен с няколко хубави бижута.

41 Рокля с детайли на глог Celia Sleeve

Всъщност имам тази рокля в лилав флорален (вижте го в тази публикация) и ако има рокля, която проверява всички кутии, това е всичко. Обичам, че този е съвсем различен модел, но все пак има всички характеристики на лилавия, който обичам. Затова реших да го запазя.

Market & Spruce Jaylah Split Neck Top

Лилав, флорален, поток за падане. Мислех, че това ще е чудесен топ за излизане с приятели за случаен щастлив час.

Също така: Извикайте на дънките на Athleta Sculptek. Най -добрите дънки някога!

Lilly Pulitzer Kristen Swing Dress

Бях на оградата за тази. Харесвам модела и е удобно. Освен това има наистина доста кръстосано кръст назад. Не съм сигурен, че суинг роклята е най-ласкателната, но заради 25% отстъпка за покупка, беше безплатно да се запази-така го направих!

Животинска мода

Rockin 'новата му кутия за снаряжение за рождения му ден!

Нов улов

Нашите приятелски квартални кози!

Все още липсва "регистрираната" част, но днес бележи моята моя Първият ден като диетолог! (Неофициален Nuttzo 😉

oiaj!

Сместа

1/3 чаша овес, мляко, воденхалф бананахалф с. Днес стана толкова сирене !!) Остатък от Nuttzo (около 1 с. Л.)) Гранола на Европалаксия на лъжичка Крофтер отгоре

Опустошен съм, че този нов час на издигане не съдържа слънчева светлина, за да ми помогне с фотографията ми за закуска. Може да се наложи да получите този лек комплект, който Емили има!

boooo to замъглени снимки!

Моята помощна маймуна направи закуска, почисти закуската и разтовари съдомиялната машина. Мисля, че трябва да го наема на пълен работен ден като мой асистент за закуска!

мозъкът ми, готов да усвои знанията за диететиката!

Отворете, за да нанесете бялото си палто!

Това може да е една от любимите ми рецепти, които някога съм правил! Направих това за нашето семейство наскоро и актуализирах снимките. Това е една от най-лесните ми, приятни за тълпата рецепти. Обичам всяка рецепта, която е както приятелска, така и ястие с всичко в едно. Това пилешко печене в стил гювеч проверява всички кутии!

пилешко и боб печене

Най-добрата част от тази „касерола“, слоена с боб, зеленчуци и пиле, е неговата гъвкавост. Можете да поставите всеки зеленчук или боб под пилето и той ще се окаже вкусен всеки път. Докато пилето се готви, то капе аромат и се превръща в всичко отдолу. Нещо повече, можете да сглобите това сутрин и да го изпечете, когато бебето пълзи под краката и просто искате вечерята да е готова вече!

съставки

зърна

Започнете, като изберете боба, който искате да използвате. Използвах флот и гарбанцо, но можете да опитате черен боб, страхотни северни, пинтоси, гигантски боб, боб Lima - всичко. Можете да използвате консерви или около 3 чаши прясно приготвени. Всъщност направих военноморския си боб в мига пота предния ден. Просто покрийте изсушения боб с инч вода и гответе при високо налягане за 30 минути. Моят нахут беше от консерва! И нашите свежи боб от пазара.

Билки

Опциите за билка също са изцяло от вас. Избрах мащерка и босилек от нашата градина, но розмаринът също щеше да е хубав!

подправки

Смесете зърна и билки заедно в ястието на гювеч, заедно със сол, черен пипер, зехтин, един лимон и чесън. В наши дни наистина се занимавам с чесън! Можете да използвате и замразения нарязан зелен фасул! Или под във всякакъв вид подобна зелена зеленчук.

Пиле

Използвахме кости, кожа на бедрата щедро със сол и черен пипер и люспи от червен пипер отгоре. Това бяха големи бедра, така че имахме четири, но лесно можете да поберем шест малки или без кости. Обърнете внимание, че по -тънки, без кости бедрата биха готвили малко по -бързо и ще намалят времето за готвене. Проверете условията с термометър за месо около 45 -минутната марка.

Печете на 425 градуса за един час

или докато пилето се извършва на термометър за месо и златисто кафяво отгоре!

Тази рецепта за всичко в едно има протеини, нишестени зърна, зеленчуци и много вкус, но някои може да харесат страна на ориз или ролка!

Уау какъв славен, забавен уикенд !!! Блок парти, лов на великденски яйца, парти за рожден ден, две футболни игри и вечеря, всички в слънчево 80* време - какво повече бихте могли да поискате?

Започнахме петък с голяма част от събитието част от фестивала на основателя на Том Том на Cville - блок парти в арт център McGuffy.

Срещнахме приятели за бира, камиони за храна и пица

Мат и аз ударихме камиона за кнедли, камиона на кебап (агнешко/кебап/опаковка) и камиона на крабкира Сподели им всичките 3 начина.

Юфката беше голям хит!

По -късно споделихме пица с нашите приятели - половин сирене и половин авокадо и фета. Любимата храна на Mazen в момента е пица!

Върнахме вкъщи и се настанихме в леглото рано, защото събота ни започна ярко и рано с лов на великденски яйца в нашето предучилищно училище за следващата есен!

Ние ние Направих няколко кръга за тренировки

което мина добре…

но когато беше време за Hunt Mazen се интересуваше само от играчките за плъзгане и влакчета

И той обичаше ябълката, която получи в края!

Следващата ни спирка беше рожден ден за нашия добър приятел Дилън !!

Моята приятелка Джесика свърши толкова невероятна работа с Elmo Тема. Тя е невероятен хлебар за кекс!

и имаше много закуски за споделяне

бебе Уолти!

Честит рожден ден Уважаеми Дилън!

Този уикенд имах не една, а две футболни мача, така че беше наистина физически предизвикателен. Играх всичките 90 минути в събота (играхме на човек без подводници!) И много от играта в неделя. Супер горещо и забавно! Само плейофите да отидат, докато не приключим за пролетния сезон. Тъжно!

Събота вечер ние гледаме на нашия добър приятел Силвия, докато родителите й отидоха на сватба. Парти за дрямка!

Имахме пица и домашна салата за вечеря

и след като бебетата заспаха, Мат и аз се насладихме на някои Манхатън на верандата

Неделя сутрин Сара и Джон донесоха фритата като благодарност за закуската. Бекон, артишок, зеленина и сирене!

След пазаруване и подготовка за хранителни стоки имах втория си футболен мач, който ме остави с ужасни мехури и на двата розови пръсти! Твърде много за един уикенд.

Аз също трябва да се срещна с Алисън от ежедневни движения + канали, който беше в града за посещение на университета в Вирджиния и ме срещна в моята игра, за да поздравя!

и неделя вечер приключихме с вечеря в нашата къща. Карън се присъедини към нас заедно с няколко приятели!

Направихме бургери на скара, заедно със салата от краставици + пипер и чипс

и за десерт - шоколадов бадемов кокосов чийзкейк !! Не съм сигурен коя рецепта е използваната за тази чийзкейк (известна още като Карън), но беше невероятно !! Може би тя ще сподели в коментарите (намигва се Карън!)

Ние се смеехме, докато слънцето залеи, а след това си лягах рано с краката си, подпряни високо 🙂 Твърде много футбол за олевите стави!

Щастливи приятели през уикенда!

^^ Ягода, растяща в винтидж ягодовия съд на баба ми!

Честит юни !!! Никога не мога да реша кои са любимите ми месеци в годината, но май + юни и септември + октомври са в продължение на бягане. Юни и октомври може да спечелят, защото годишнината от сватбата ни и рожденият ми ден ги правят допълнителни специални!

Говорейки за лятото, току -що изпратих Mazen в първия му ден на летния лагер! Той прави 4 различни седмици през цялото лято в две предучилищни училища. Той всъщност смята, че ще ходи на къмпинг, така че се надявам да не е разочарован от всички изкуства и занаяти, песни, истории и време за детска площадка. Може да се наложи да измием палатката си от четири човека, която родителите ми ни донесоха от тавана си ...

Вчерашните две футболни мача бяха горещи горещи горещи. Въпреки много вода, мисля, че все още съм жаден. След като оставям игрите си всяка неделя, винаги се изкушавам да отида от братя Кор, но това изисква обратен завой, така че обикновено минавам. Но вчера - тъй като това беше последният ми ден от женската лига и най -горещите ни игри досега - спрях за конус. Това беше моят обяд!

вечерята беше доста здравословна. Направихме салати с рукола с домашно приготвено дресинг с кисело мляко (кисело мляко + зехтин + дижон + сол и черен пипер) и омлети със сирене, за да отидем отстрани. Плюс малко остатъчна салата от картофи и няколко бисквити.

Закуската тази сутрин беше овес за една нощ със ягоди и боровинки.

Получавам абсолютно замаян от новите технологии в наши дни и всички снимки В тази публикация бяха взети с чисто новия ми LG G4. AT&T ми изпрати G4 да прегледам в чест на своите 4K секунди тотални статия, където раздават нов G4 на всеки 4K секунди (или 66 минути) за общо 500 телефона! Суитките протичат от 29 май до 20 юни и можете да влезете тук. Всичко, което трябва да направите, е да направите снимка с текущия си телефон и да го качите, за да въведете. Има и конкурс за фотография с Fancy TVS за грабване за победителите в най -високо място!

Играя с G4 през целия уикенд и го направих основният ми телефон. Камерата е доста страхотна !! Можете дори да снимате в пълен ръчен режим и Помислете, че е страхотно, защото ми е трудно да държа телефон и да не изключвам случайно силата на звука! Бутоните са на гърба, но можете също да докоснете/докоснете екрана, който е супер удобен.

-Началната страница пасва на много повече приложения, отколкото други телефони, които съм използвал. Преди да имам джаджа Gmail плюс 2 реда от 4 приложения, така че имах много мои приложения в под папки. Но G4 има регулируема версия на джаджата Gmail плюс три реда от пет приложения - така че мога да побере 15 приложения вместо 8 в допълнение към 5 -те по домашния ми ред. Огромен плюс!

-обичам звуците. Напомнят ми на клубен микс, особено за ехо шумът, който съм задал за получаване на текстове 🙂

-Можете да използвате кодова дума, за да активирате устно затвора на камерата. Има няколко за избор, но аз отидох с „всички казват„ уиски! ““

-Размерът и извитият гръб са наистина удобни. Със стария си телефон свикнах с огромен екран, а G4 е почти толкова голям, но се чувства по -дребен в ръката ми заради кривата. По -лесно е да се задържите, ако имате малки ръце като мен.

Аз съм толкова голям фен на Android като цяло, че обичам всичко в този телефон и неговата Lollipop 5.1 OS. Аз също използвам камерата на телефона си много повече от моя DSLR, когато съм далеч, така че се радвам да имам страхотна камера в джоба си по всяко време.

Този преглед беше спонсориран от AT&T LG G4

Вчера сутринта претопих малко овесени ядки и го гарнирах с фъстъчено масло и разбих банан.

Имах приятели на разходка в нашето хубаво време и малко време за чат вътре в . Направихме около 2 мили ходене, преди да влезем вътре и спонтанно поръчахме корени. Трима от нас бебето, докато един отиде да го вземе. Mayweather е моят нов фаворит, все още с барбекюто тофу.

Тъй като времето беше страхотно, убедих Mazen да колело в центъра на града за горещ шоколад. (Описуваното ми дете се нуждае от убедително да направи всичко в наши дни, дори да вземе горещ шоколад!)

Имах кафене Au Lait и забих още две мили в деня. Приличаше на мускулен човек в гигантското ми палто.

Вечеря беше домашно приготвено болонезе с месарска кутия с трева говеждо говеждо месо и някои тематични тематични тематични тематични тематични тематични тематични тематични паста. Mazen не беше във формата на макароните за съжаление, но ми хареса.

Мисля Под тези корици!

Бреза спеше страхотно снощи - 5,5 часа + 3,5 часа. Обичам да се налага да ставам веднъж, след като направих 3-5 събуждания през първия месец. Трябваше да стоя извън социалните медии, докато се кърмя, за да не бъда развален на финала на Survivor. Тази сутрин приятелите ми дойдоха за закуска и финалната гледане. Споделихме гъба от гъби Mariebette, кифли за печене на албемарле, залепвания, изобилие от цитрусови плодове и кафе. Толкова вкусни !!!!

Бях доволен от победата - играчът заслужаваше титлата и ми хареса неговата/нейната личност и История на живота също. Мислех, че Майк обаче имаше голям шанс въз основа на играта си.

Contents