Rengeteg növényi alapú lehetőség ebben az aranyos kis piacon!

Rengeteg növényi alapú lehetőség ebben az aranyos kis piacon!

Keverje össze a macskaköves tésztát, és dobja el a kanálba a gyümölcs töltelékre. Töltse le 350 f-en 45-50 percig, amíg aranyszínű és főzött. Élvezze! A növényi alapú dietetikus · recept

Anyám, aki Arkansasban nőtt fel, mindig a Farm Fresh Produce-t a legjobb macskaköves desszertekké változtatta! Könnyű volt - csak keverjük össze a szeletelt, szezonális, érett gyümölcsöket egy apró édesítőszerrel, majd hozzon létre egy gyengéd macskaköves tésztát, hogy a gyümölcs tölteléket átadja. Csak tedd be a sütőbe, és egyenesen a forrásból süssük, amíg arany és pezsgő nem lesz. Nincs szükség a pitekéreg feletti aggodalomra. Ráadásul ezek a gyümölcs-forward desszertek sokkal könnyebbek, egyszerű macskaköves tésztával. Természetesen mindenféle szezonális gyümölcsöt - alpadokat, őszibarackot, szedereket - megfordítottunk. De a kedvencem az összes eper rebarbara macskaköves volt. Ezt a gyógynövényes, torta, ropogós ízlést a rebarbara oly jól megszelídítheti az eper aromás, édességével. Valójában a mennyben készített mérkőzés. A múlt, de 100% -ban növényi alapú és kissé könnyebbé vált, modern érintéssel. A következő alkalommal, amikor megtalálja a rebarbarát, forduljon ehhez a recepthez-minden idők legjobb módja annak, hogy ezeket a ropogós szárokat jól használja!

Kövesse az alábbi egyszerű oktatási útmutatót. Lépésről lépésre történő útmutató:

Vágja le a rebarbarát, a levelek eltávolítását. Vágja vékony szeletekre. A szamócát és a szeletet rendezze. Helyezze el a szeletelt rebarbarát, az eper, a cukor és a narancslé egy 2-os kvart sütőedénybe.Mix a macskaköves tésztát, és dobja el a kanállal a gyümölcs töltelékre. Bake 350 F-en 45-50 percig Addig, amíg arany és főzött. Élvezze! A növényi alapú dietetikus

növényi alapú étkezés Új-Angliában

Sharon Palmer

2016. október 21-én jelent meg

2020. október 13-án frissítve

Egy csodálatos hetet töltöttem Új -Angliában, és átjutottam Massachusetts -en, Maine -n, New Hampshire -ben és Vermonton, mielőtt eljutottam a bostoni FNCE -hez, az év Grand Food and Táplálkozási Konferenciájához. Éppen időben voltam az összes őszi lombozatért (ez tényleg hihetetlen volt), és a legjobban kóstoltam a helyi, szezonális növényi üzemanyag-élelmiszereket. Olvassa tovább, hogy bepillantjon az Új-Angliában működő növényi üzemeltetett kalandjaimra. Marblehead, amely az Atlanti -óceán mentén van, mindössze 45 perc alatt a várostól. Beleszerettem ebbe a bájos faluba - ez országunk egyik legrégebbi, leginkább megőrzött város. Olyan sok a forradalmár előtti ház, teljesen tapintatban. A forradalom előtt a gazdag tengeri kereskedők itt éltek ebben a kívánatos kikötőben - nagyszerű hozzáféréssel a keleti parton. Építették a legszebb otthonokat, amelyeket ma meglátogathat. víz. Míg az éttermek többsége Új-Angliában tenger gyümölcsei alapú, egyre többen növényi alapú lehetőségeket kínálnak, például ez a tofu keverés sütéssel.

Két éjszakát maradtunk a Marblehead -en a The Harbor Light Inn -ben, és egy teljes napot töltöttünk a város körüli történelmi ösvények sétálásával - nem csak gyönyörű? > Teljesen szerelmes vagyok az ajtó frontjaiba és lépéseibe Új -Angliában ősszel, amelyeket kedves edényekkel, memákkal, tökökkel és még egy szép sütőtökkel töltenek fel az ajtó boltívén!

Marblehead, Massachusetts

Nem megy pazarlás ebben az imádnivaló városban. Miért ne használja ki a legtöbbet egy kis utcai sarkból, ha gyógynövényekkel, tökkel, sütőtökkel, anyukákkal és fekete macskával tölti be? Bájos piac, amelynek hűvös, konyhai eszközök, egészséges ételek és különféle helyi, kézműves ételek voltak. Rengeteg növényi alapú lehetőség ezen az aranyos kis piacon! ! Chili olaj! Még egy boszorkánybírósági tárgyalás történelmi újjáépítésére is mentünk. Imádta azonban az őszi termékek és a virágok megjelenítését. Az állam más részei is. Nézze meg ezt a szórakoztató táblázatot, hogy életben érezze magát, amely egészséges, organikus nirvánáról szól. A növénytáblák trendek, tehát ki kellett próbálnom az arany fűszeres kurkuma latte -jét, amely igazán fűszeres - de olyan jó! olyan lehetőségek, mint például pakolások, saláták és egyszerű ételek, amelyek növényeket tartalmaznak. - Olyan gyönyörű meghajtó! A tengerpart mentén haladtunk, és megbotlottunk a delfin -öbölbe, amelyben maroknyi étterem volt - ellenőrizze ezt az aranyos bóják aranyos megjelenítését! Ki kellett mennünk és el kellett készítenünk a Bush -vegyület képeit, amelyek ezen a kis félszigeten helyezkednek el - olyan szép! Maine.

Portsmouth, New Hampshire

A Maine -i ebéd után Portsmouthba indultunk, kb. 45 perc alatt. Azt kell mondanom, hogy a legszebb őszi fákat észlelték a New Hampshire -en keresztüli hajtásunkon, mint például ez a szépség. amely az egyik leglenyűgözőbb régi házak gyűjteményével rendelkezik Új -Angliában. csak csomagolt volt (az út vegheads -t New Hampshire -ben!). Ezekkel a finom növényi gombócokkal kezdtük. A Tempeh kókuszdió -curry -re barna rizzsel telepedtem le! Tehát finom!

Golden Egg, Portsmouth, New Hampshire

Miután kijelentkeztünk a Hotel Wentworth -ből a tenger mellett, meg akartunk szerezni egy harapást, mielőtt elindultunk Vermontba. Ez a kis furcsa, a vidéki étkező közvetlenül a szálloda mellett volt. Nem tudtam elhinni, milyen zöldségbarát volt a menü! Volt egy ételt pirított zöldségem, zöldség kolbász, otthoni krumplival és szója tejjel a kávémmal! Ráadásul a szolgáltatás annyira barátságos volt. ősz. Még azt sem tudom megmondani, milyen kedves volt ez a meghajtó. Fotókat készítettem, de ez csak nem rögzíti a fák mérföldeit minden sárga, narancssárga, piros és zöld árnyékban; Bájos kis gazdaságok és istállók, valamint gyarmati házak. Még több fedett hidat is észrevettünk a Woodstock felé vezető úton, mint például ez. Jelenleg az almaszezon van, és mindenféle szokatlan fajtát kipróbáltam, mint például ezek a szabadság alma. A történelmi fogadó helyben helyezkedik el közvetlenül a furcsa városközpontban. Nézze meg az őszi termékek szép megjelenítését a fogadóban. Csak azt akartam, hogy mindent hazavigyek velem! és anyukák. > Gondolj a helyi, Woodstock, Vermont

Vermont mindig is a helyi, fenntartható ételekről szóló, amely egy helyi kávézóban jelenik meg. Vermont

A kis egész évben meglátogattuk a helyi ételeket, valamint egy kis piaci termékek gyűjteményét. Nem tudtam eleget szerezni a csodálatos almából Vermontban! Nem, nem illeszkednének a bőröndömbe!

Van még helyi, organikus hummus is Vermontban! Farm/Múzeum, amelynek gyűjteménye volt az őszi termékek - nem ezek a sütőtök és a tök? Az utolsó termékek közül az utolsó, beleértve a Rutabaga -t, a zöldeket és a sárgarépát. hogy leveleit egy közeli fáról táplálja. Annyira szórakoztató volt látni a barátaimat a Meatless hétfőn a fülkében - ők adták el a könyvemet a tombola részeként. Olyan szórakoztató beszéd a globális stratégiákról, amelyek a menüben található impulzusok bemutatására a reggeliben, a pulses.org szponzorálva. Tudod, hogy nagy az impulzusok rajongója, ugye? tehetséges szakácsok, például a Loyal Nine séfje. Ez volt a kedvenc ételem az egész utazásból. A hűséges kilenc a friss, szezonális, helyi ételekről szól, és a menü teljes szakasza a növényeknek szentelt. Ezek elképesztően finom sült katona babok - egy örökségbab, amelyet főznek, majd sülték és fűszereznek, úgy, hogy mindegyik ropogós robbanás legyen a szájában.

Élveztem ezt a lenyűgöző juhar mázas tököt is, amely annyira gazdag és finom volt. Olyan csinos!

Loyal Nine, Cambridge, Massachusetts

OK, még azt sem tudom megmondani, milyen finom és kielégítő volt ez az étel, amelyben spenót, acélvágott zab, tündérpadlizsán volt , és a Confit fokhagyma. Vajon valaha is felveszem az őszi dekorációimat egy bevágás! A szükséges mezőket jelölve *

Mentse el a nevemet, az e -mailt és a weboldalt ebben a böngészőben a következő alkalommal, amikor kommentálom. növényi alapú étrend?

Navigáció utáni

Növényi csevegés: Mark Reinfeld, a Healing the Vegan Waywhy szerzője

Egy csodálatos hetet töltöttem Új -Angliában, átjutottam Massachusetts -en, Maine -n, New Hampshire -ben és Vermonton, mielőtt eljutottam a bostoni FNCE -be, az év Grand Food and Táplálkozási Konferenciájába. Éppen időben voltam az összes őszi lombozatért (ez tényleg hihetetlen volt), és a legjobban kóstoltam a helyi, szezonális növényi üzemanyag-élelmiszereket. Olvassa tovább, hogy bepillantjon az Új-Angliában működő növényi üzemeltetett kalandjaimra. Marblehead, amely az Atlanti -óceán mentén van, mindössze 45 perc alatt a várostól. Beleszerettem ebbe a bájos faluba - ez országunk egyik legrégebbi, leginkább megőrzött város. Olyan sok a forradalmár előtti ház, teljesen tapintatban. A forradalom előtt a gazdag tengeri kereskedők itt éltek ebben a kívánatos kikötőben - nagyszerű hozzáféréssel a keleti parton. Építették a legszebb otthonokat, amelyeket ma meglátogathat. víz. Míg az éttermek többsége Új-Angliában tenger gyümölcsei alapú, egyre többen növényi alapú lehetőségeket kínálnak, például ez a tofu keverés sütéssel.

Két éjszakát maradtunk a Marblehead -en a The Harbor Light Inn -ben, és egy teljes napot töltöttünk a város körüli történelmi ösvények sétálásával - nem csak gyönyörű? > Teljesen szerelmes vagyok az ajtó frontjaiba és lépéseibe Új -Angliában ősszel, amelyeket kedves edényekkel, memákkal, tökökkel és még egy szép sütőtökkel töltenek fel az ajtó boltívén!

Marblehead, Massachusetts

Nem megy pazarlás ebben az imádnivaló városban. Miért ne használja ki a legtöbbet egy kis utcai sarkból, ha gyógynövényekkel, tökkel, sütőtökkel, anyukákkal és fekete macskával tölti be? Bájos piac, amelynek hűvös, konyhai eszközök, egészséges ételek és különféle helyi, kézműves ételek voltak. Rengeteg növényi alapú lehetőség ezen az aranyos kis piacon! ! Chili olaj! Még egy boszorkánybírósági tárgyalás történelmi újjáépítésére is mentünk. Imádta azonban az őszi termékek és a virágok megjelenítését. Az állam más részei is.